Het team

Maak kennis met ons team vakkundige advocaten.

Mevrouw mr. A.W. (Willemien) van den Berge

Willemien begon haar juridische loopbaan aan de Universiteit Leiden. Na het behalen van de bachelors notarieel recht en rechtsgeleerdheid, besloot ze de kant van het strafrecht op te gaan. Ze maakte de master straf- en strafprocesrecht af en besloot daarna ook nog de master staats- en bestuursrecht te doen, die ze eveneens met succes behaalde.

Na een tijdje als buitengriffier bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant te hebben gewerkt en stage te hebben gelopen bij een Brabantse gemeente lonkte toch de advocatuur. Willemien kon als advocaat aan de slag bij een advocatenkantoor in Bergen op Zoom, waar zij in aanraking kwam met het personenschaderecht.

Dit rechtsgebied sprak haar zodanig aan, dat ze zich voornamelijk op de behandeling van letselschadezaken toelegde. Achteraf gezien ook eigenlijk geen toeval, aangezien ze is opgegroeid naast de huisartsenpraktijk van haar vader, waar vanzelfsprekend allerlei aandoeningen, ziektes en letsels werden behandeld. Iets dat ze toen al interessant vond.

Willemien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofdrechtsgebied Letselschaderecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten te minste tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te behalen.

Daarnaast heeft Willemien de Grotius specialisatieopleiding Personenschade in juni 2020 met succes behaald, waarna zij werd toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de strenge kwaliteitseisen die de LSA aan haar leden stelt, is het LSA-lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade.

het-team-willemien-van-den-berge-advocaten.jpg

Willemien van den Berge linkedin-logo.svg

Advocaat - vandenberge@vdbradvocaten.nl

  • De Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  • De Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
  • De Nederlandse orde van advocaten (NOvA)

LSA Logo - Het Team WAA Logo - Het Team NOvA Logo -Het tEAMA

"Ze ziet het als een sport om, hoe complex ook, tot de kern van een zaak door te dringen en een oplossing of weerwoord voor haar cliënt te vinden."

Maak een afspraak

Mevrouw mr. D.P.M.A.H. (Daniëlle) Coppens-Roks

Na het behalen van de bachelor rechtsgeleerdheid aan de Juridische Hogeschool te Tilburg, behaalde Daniëlle de master rechtsgeleerdheid met als specialisatie privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg.

Tijdens haar studie werkte Daniëlle als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor te Bergen op Zoom, waarbij zij de advocaten ondersteuning bood op het gebied van arbeids- en contractenrecht.

Dat was echter niet genoeg voor Daniëlle. Zij wilde niets liever dan zelf ook advocaat worden om zelfstandig zaken te kunnen behandelen. Ze rondde daarom de Beroepsopleiding Advocatuur met succes af en specialiseerde zich als advocaat in het behandelen van arbeidsrechtelijke zaken en zaken op het gebied van contractenrecht.

Daniëlle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofdrechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten ten minste tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te behalen.

Mensen omschrijven Daniëlle als to the point, persoonlijk en betrokken. Het belang van haar cliënten zal zij altijd centraal stellen. Ze wil voor hen een echte sparringpartner zijn.

Omdat zij haar juridische kennis continu op peil houdt, creatief en doortastend is en beschikt over een sterk analytisch vermogen, zorgt zij keer op keer voor een optimaal resultaat voor haar cliënten. 

het-team-danielle-van-den-berge-advocaten.jpg

Daniëlle Coppens-Roks linkedin-logo.svg

Advocaat - roks@vdbradvocaten.nl

  • De Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
  • De Nederlandse orde van advocaten (NOvA)

 VVA Logo - Het Team NOvA Logo -Het tEAMA

"Het belang van haar cliënten zal zij altijd centraal stellen. Ze wil voor hen een echte sparringpartner zijn."

Scroll naar boven